Qüestionari sobre la situació de les clàssiques als centres d’educació secundària

Us fem arribar l’enllaç al qüestionari de la plataforma Escuela con Clásicos sobre la situació del Grec, el Llatí i la Cultura Clàssica als nostres centres d’educació secundària durant el curs 2021-2022. Els resultats d’aquesta enquesta són clau a l’hora de defensar les nostres matèries davant les diferents autoritats educatives.

El qüestionari s’ha de realitzar no per centre, sinó per professor. Si el centre té dos o més professors nomenats per clàssiques, caldrà emplenar per tant dos o més formularis. És molt important que tots els professors de clàssiques d’un mateix centre omplin l’enquesta, perquè, altrament, les dades seran parcials i no tindran validesa. El professorat d’un altre departament que completi les seves hores amb matèries de clàssiques no ha de fer en cap cas el qüestionari, perquè aquestes hores es consideren «cedides» i es computaran a la secció corresponent del formulari.

Les dades personals estan degudament preservades i no es faran públiques en cap moment. Us preguem que feu difusió de l’enquesta entre el professorat de clàssiques perquè arribi al màxim nombre de persones possible.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració i aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos unes bones festes i un molt bon any nou 2022.